E-book 'Zwermend Talent'

Benchmark over het gebruik van flexibele organiseervormen

Wij van Part-up geloven dat talenten beter benut kunnen worden door organisaties slimmer te organiseren. En hoewel we de laatste tijd vrijwel iedere organisatie zien experimenteren met vormen van flexibel organiseren, worden de mogelijkheden nog niet maximaal ingezet. We vonden het tijd om eens te polsen hoe ver Nederland is met flexibel organiseren.


Wij hebben onderzocht wat de feitelijke stand van zaken is op het gebied van flexibel organiseren. Kunnen de traditionele organisaties al invulling geven aan het nieuwe organiseren? Durven ze oude structuren los te laten? En hoe zijn medewerkers te motiveren voor flexibel werk? De transitie naar meer zelforganisatie gaat niet vanzelf. Hoe ver zijn organisaties in de overgang van harken naar zwermen?


Dat is de centrale vraag van deze benchmark dat is gehouden onder toonaangevende Nederlandse organisaties in de publieke en private sector. De resultaten van het onderzoek zijn verwerkt en samengevat in het e-book ‘Zwermend Talent’ dat je hier gratis kunt downloaden!

Download het e-book ‘Zwermend Talent’ gratis: