Succesvol teams samenstellen met intern én extern talent

Part-up Event

Dinsdag 16 januari 2018

De vraagstukken die op organisaties afkomen worden steeds complexer. Dienstverlening wordt maatwerk. Elke klantvraag is anders. De organisatie-brede opgaven steeds uitdagender. Excelleren vraagt om snel de juiste mensen van binnen en van buiten de organisatie bij elkaar te brengen. Human resource managers hebben traditioneel de taak om de juiste mensen op de juiste functie te plaatsen. Maar wat is de rol van de HR-manager als er steeds minder vanuit functies, maar steeds vaker in tijdelijke opgave gerichte teams wordt gewerkt? 


HR management nieuwe stijl, gaat niet meer over bepalen wie op welke positie zit, maar om het faciliteren van snelle verbindingen van talent. Het gaat om het organiseren van matching uit een resource pool met talent van binnen én buiten de organisatie. En dit is een uitdaging: want intern werkt talent steeds meer in zelfsturende teams; en extern is er behoefte aan een flexibele schil. Hoe verbind je al die eilanden tot ‘één zwerm’? 


Met het online platform Part-up wordt het faciliteren van deze verbinding in de praktijk gebracht. Het beschikbare talent van binnen én buiten de organisatie wordt inzichtelijk en bereikbaar. De basis hiervoor is het overzichtelijk delen van het werk in opgavegerichte teams. Part-up geeft je een voorsprong in het samenstellen van multidisciplinaire teams; talent krijgt de regie! Laat je verrassen door de kracht van autonomie. 


Over het Part-up event

Dit evenement gaat over de veranderende organisatie en de manier waarop je talenten kunt matchen in teams die kunnen voldoen aan de complexe vragen van de klant. We verkennen trends en halen er voorbeelden uit de praktijk bij. Vervolgens gaan we in gesprek over hoe een online platform als Part-up resourcing in jouw organisatie versterkt en hoe je hier laagdrempelige mee aan de slag kunt. 


Meld je dan aan voor dit gratis evenement op dinsdag 16 januari!

Programma

INLOOP (13:30)

Plenaire opening


Ingrid Groenendijk, Organisatie & innovatie strateeg bij Reinaerde


Pauze


Quint Dozel, HR adviseur bij Eelloo


Fireside chat


Plenaire afsluiting

BORREL (17:30)

Gastsprekers

Organisatie & innovatie strateeg bij Reinaerde en de nummer 6 in de HRtop100, deelt tijdens het Event haar blik op de toekomst van HR. Wat is werk nog over tien of twintig jaar? Hoe organiseren wij dan ons werk? En gaat HR dan nog wel over werk? 

Ingrid Groenendijk

"Bazen, teams, KPI’s, functieprofielen: doen we niet meer aan." Organisatie Eelloo zet zicht in voor een arbeidsmarkt die draait om jouw talenten, jouw dromen. Jouw verhaal. Quint deelt dit event met ons zijn visie op de veranderende arbeidsmarkt en frisse blik op HR management.

Quint Dozel

Sterke teams maken met Part-up

Overzicht en transparantie projecten

Inzicht resource pool binnen en

buiten de organisatie

Van bepalen naar faciliteren

Complexe resource vragen snel

oplossen

Werken in verbinding (tribes)

Werken in tijdelijke teams (part-ups)

Veel organisaties willen flexibeler organiseren voor slagkracht en innovatie. Die manier van organiseren kan op verschillende manieren gestructureerd worden. Part-up is een online platform waar verbinding in de zwerm en tribes plaats vindt en flexibele samenwerking in part-ups.

Proef de sfeer

16 januari

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Locatie

NEW WORLD CAMPUS
1e verdieping

Aanmelden voor het Part-up Event

Wil je leren hoe je met Part-up de beste

multidisciplinaire teams samenstelt? Hoe je overzichtelijk opgavegericht kunt organiseren en talent van buitenaf kunt bereiken?


Meld je gratis aan voor deze dag!